Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі знову масово отруюють собак

Понеділок, 15 лютого 2016 17:08
Місцеві захисники безпритульних тварин б’ють на сполох – у Тернополі знову і знову фіксують все нові випадки отруєння бездомних собак.

Активісти кажуть, що масове отруєння спостерігається у Березовиці в районі «Кемпінгу», де за кілька днів виявили чотирьох собак.

- 12 лютого помер руденький кобель, добродушний пес, який жив біля овочевого ларька. Люди пускали його ночувати в під’їзд. Помер в страшних муках. Ще одна собачка в страшному болі побігла помирати в поля. Третя, Манюня, зараз лежить в своїх опікунів, вони пробують її спасти. Четвертий під капельницею, - повідомляє голова Асоціаціі захисту безпритульних тварин ТОГО «Ноів Ковчег» Аліна Кошельовська.

Відтак, захисники безпритульних тварин просять місцеву владу і поліцію відреагувати на їх крик душі, адже самостійно вирішити проблему не в змозі, хоч щодня прикладають максимум зусиль для порятунку чотирилапих.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #7 Андрій 21.02.2016, 14:34
Йде дитина (моя дочка), повз неї пробігає стая бродячих собак, і один кусає її за ногу, лічені секунди... От і кінець Вашої демагогії. Вбивати і бити собак (взагалі - вбивати і знущатись) - злочинно, тому їх потрібно відловлювати і утримувати в спецпритулках. Поки що владі Тернополя цікавіше бруківку вкладати на вулиці... ДобреЮ що хоча-б почати виділяти кошти на т.зв. стерилізацію тварин, але цього зовсім не достатньо.
Скарга
0 #6 Андрій 21.02.2016, 14:28
Місцевим депутатам варто подумати над розбудовою собачого притулку. А "захисникам тварин" докласти до цього МАКСИМУМ зусиль. Язиком - всі захищають "бідних і добрих собачок", а що робити після укусу "добрим песиком"?! В Україні вже давно відсутні вакцини проти сказу і навіть проти правцю!!!
Скарга
+1 #5 Krysty 17.02.2016, 10:45
Якщо до бродячої собаки ставитись по доброму, то вона тебе ніколи не зачепе!!! А от ті пси, які мають дебільних хазяїнів, що їх б'ють, і можуть бути агресивні - це по-перше. По-друге повністю підтримую коментар Lucky. А по-третє якщо б наша влада подумала про збільшення притулків для бездомних тварин і про покарання нелюдів, що знущаються над ними, то в нас до цього ставились зовсім по-іншому...
Скарга
+1 #4 Lucky 16.02.2016, 20:02
Три тупих дурьохи!
Прикро що будуть виховувати таке ж бездушне , морально втрачене майбутнє !
Живете як свині , не країна , а помийна яма! Кругом вас маньяки в яких піднімається рука забрати життя в живої істоти! А завтра , рука підніметься до пенсіонера чи дитини....
Скарга
+3 #3 Ання 15.02.2016, 19:27
Правельно роблять,що отруюють а то страшно ходити по вулиці,думаєш чи кинеться цей СОБАЧКА чи ні....
Скарга
+1 #2 світлана 15.02.2016, 17:40
Нехай Аліна Кошельовська разом зі своїми однодумц
ями позабирають безпритульних собак собі додому і нехай за ними там доглядають, якщо вони такі добрі.
Скарга
-2 #1 ірина 15.02.2016, 17:24
а від того , що люди хворіють на сказ і не мають чим себе порятувати , бо держава не має ні вакцини проти сказу ні ліків,..НІХТО НЕ Б*Є НА СПОЛОХ???? а через те , шо люди бояться ходити по вулиці , бо кожного дня чують проо покусанх аьо наляканих собаами людей, -- НІХТО НЕ Б*Є НА СПОЛОХ???
Чергова сенсаця для журналістів? йдіть і питайте в чому ніхто не бореться з проблемою безпритульних тварин?? а не волайте , бо псів потравили!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ