Читайте нас в соціальних мережах

На національному відборі "Євробачення-2016" тернополянин Аркадій Войтюк заспівав по-новому (відео)

Неділя, 14 лютого 2016 14:04
Вчора в прямому ефірі каналу «СТБ» відбувся другий півфінал національного відбору на конкурс "Євробачення 2016" від України. Участь у ньому взяв і наш земляк – тернополянин Аркадій Войтюк, який знайомий публіці з талант-шоу «Х-Фактор», «Нова хвиля» та участю у команді КВН «V.I.P. Тернопіль».

Відтак, на сцені окрім нього виступили також SunSay, Pur:Pur, Peaks of Kings, Pringlez, Вікторія Петрик, ALLOISE, "НеАнгели" та Japanda.

Молодий тернопільський співак Аркадій Войтюк вирішив тримати інтригу і презентувати свою нову пісню для широкої публіки прямо на сцені Національного відбору на "Євробачення 2016". Життєрадісна композиція про любов «Все в тобі» у незвичному для нього стилі "кантрі" сподобалася залу, який оплесками підтримав виконавця. Поважне журі у складі Костянтина Меладзе, Руслани та Андрія Данилка ж віддали йому 4 з 9-ти голосів. Глядачам пісня сподобалася більше – загалом за сумарною кількістю балів Войтюк набрав 6 з 9-ти голосів за результатами SMS-голосування. Втім, це не дозволило йому увіти в трійку фіналістів.

Відтак, до The Hardkiss, Brunettes Shoot Blondes та Джамали, які стали переможцями першого етапу нацвідбору, приєдналися також гурти НеАгнели, SunSay, Pur:Pur. Саме ця шістка фіналістів набрала сумарно найвищий бал глядачів і суддів і вже наступної неділі боротиметься за перемогу та путівку до швецького Стокгольма, де й відбудеться міжнародна музична першість - «Євробачення 2016».

Як це було:

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ