Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

Екс-тріодівець Олександр Алексєєв розповів історію свого кохання

Неділя, 14 лютого 2016 12:44
Олександр Алексєєв відомий співак, його кохана дівчина – не менш відома акторка. У День Святого Валентина пара поділилась з «Тернополянами» романтичної історією їхнього кохання.

Тернопільський театр, вистава, у залі глядач з оберемком квітів. Це Сашко спостерігає за кожним кроком коханою. У цих стінах все по-іншому: Юля Хміль – актриса, що одним словом вміє зачарувати публіку, натомість Саша – простий глядач. . Їхні погляди зустрілись на сцені і вже шість років дивляться в одному напрямку.

«З Юлею ми однолітки, навчались в одному університеті, але закохались один в одного лише на третьому курсі. Пригадує була репетиція «Бременських музикантів», я грав Трубадура, вона Принцесу, а далі все як у казці – наші погляди зустрілись і ми зрозуміли, що це вже щось більше аніж дружба, - розповідає співак.

Хоча ми з Юлею творчі люди, ніколи не були суперниками. Навпаки завжди допомагаємо один одному. Я, читаю разом з нею ролі, допомагаю вивчити слова. А Юля стала «жертвою»  моєї творчості, бо їй доводиться слухати всі варіанти моїх пісень, сперечатись та все ж знаходити компроміс.

Я довіряю її смаку, адже вона і сама в минулому солістка поп-рок гурту EGO».

У День Святого Валентина Сашко та Юля бажають  кожному зустріти свою другу половинку, кохати і бути коханим.

1FZy1osD7DY

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ