Читайте нас в соціальних мережах

Побита «беркутівцями» волонтерка з Тернопільщини – на волосині від смерті

Понеділок, 01 лютого 2016 16:47
45-річна Валентина Крицак із Золотого Потоку, що на Бучаччині, потребує допомоги. Відома волонтерка та активістка тривалий час всіляко підтримувала бійців на Сході, знаходила прихисток біженцям, але нещадна хвороба змусила її боротися і за своє життя.

Будучи на Майдані, Валентина отримала травми хребта, що призвели до онкології опорно -рухового апарату, у неї пухлина. Сьогодні жінка у важкому стані бореться за життя в госпіталі Міноборони.

Сама Валентина хоч і родом з Тернопільщини, тривалий час жила та працювала у Херсоні – там у неї сім’я та її волонтерська група «Скарбничка». Тисячі мешканців Херсону бачили намет «Скарбнички», яку вона створила і опікує. Сотні людей у тому наметі одержували цінну інформацію, купували вироби, а виручені кошти від проданих речей йшли на допомогу АТО.

«Вона була на Майдані з перших його днів, вона одна із перших стала волонтером. Найактивніша і найпатріотичніша, вона стала символом Херсонського Майдану. Це не перебільшення. І ось зараз Валя сама потребує нашої допомоги. Лікарі виявили в неї пухлину в легенях та в шийному відділі хребта. Лікування дуже дороге (потрібно близько 30 000 доларів США) і невідомо, скільки воно продовжиться», - розповідає друг волонтерки о. В’ячеслав Колесников.

Усім, хто має можливість допомогти тендітній жінці, просять перераховувати кошти на лікування та реабілітацію волонтерки. НОМЕР КАРТКИ ВАЛЕНТИНИ КРИЦАК: 5168 7556 1218 5120.

Детальніше про стан здоров'я Валентини можна дізнатися на сторінці "Допоможемо Валентині", що в мережі "Фейсбук".

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ