Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський спирт продаватимуть в Туреччину, Угорщину та Грузію

Понеділок, 18 січня 2016 18:14
Після чотирирічної перерви розпочав роботу Ковалівський спиртзавод, що належить ДП "Укрспирт" (Тернопільська обл., Монастирський р-н). Підприємство вже домовилось про експорт своєї продукції закордон.

За словами заступника директора ДП «Укрспирт» Сергія Блескуна, перед Ковалівським МПД стоїть чітка мета - розширення географії поставок.

- Колектив Ковалівського МПД зайняв активну позицію і на власному прикладі довів, що завдання із здійсненних. Завод знайшов покупця, домовився про експорт в Угорщину, йдуть переговори з клієнтами з Туреччини, Грузії та інших країн ", - говорить Сергій Блескун.

Потужності заводу дозволяють виготовляти кілька видів продукції. Крім високоякісного етилового спирту класів «Люкс», «Екстра» та «Вищої очистки», підприємство виробляє вуглекислоту, солод, має цехи з виготовлення та розливу лікеро-горілчаних та безалкогольних напоїв (мінеральна вода, газовані напої). Роботу МПД зараз забезпечують близько сотні висококваліфікованих співробітників.

Конкурентною перевагою підприємства є його географічне розташування. Безпосередня близькість до кордону в поєднанні зі значним потенціалом підприємства дозволяє говорити про вигідність роботи на експорт. Крім того, Тернопільщина унікальна за природними ресурсами, головний з яких – вода, яка відіграє ключову роль у формуванні смакових характеристик спирту та лікеро-горілчаних виробів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар