Читайте нас в соціальних мережах

Президент Порошенко на Тернопіллі: обледеніла область, колядники, міністр оборони і воїни! (фоторепортаж)

Понеділок, 11 січня 2016 18:36
Сьогодні Президента України Петра Порошенка Тернопілля зустріло суцільною обледенілістю.

Вже з самого ранку вздовж всього маршруту проїзду «гаранта»  комунальники розчищали дороги. Та вже роками занедбане летовище Тернополя не змогло впоратися з негодою. «Борт №1» змушений був приземлятися у сусідньому Івано-Франківську.

Така зміна прильоту відтягнула графік Президента більше як на дві години. Найперше Петро Олексійович відкрив новозбудовану загально-освітню школу І-ІІ ступенів у селі Соколів Теребовлянського району. Там його зустрічали з колядниками та всією сільською громадою.

На зустріч з військовослужбовцями 44-ї окремої артилерійської бригади прибув міністр оборони Степан Полторак і керівник Генштабу Віктор Муженко. Вже на території військової частини компанію висопосадовцям склали нардепи від «Солідарності» Микола Люшняк, Ігор Побер та Олег Барна.

Президент України вручив державні нагороди десятьом військовослужбовцям, які відзначилися у зоні проведення антитерористичної операції, та передав ключі від квартир родинам загиблих героїв-артилеристів.

«Вірю, що кожен з вас пишається своєю місією в цьому житті. А ми пишаємось кожним з вас», — сказав Президент перед церемонією нагородження та нагадав, що героїчна 44-а бригада, яку було створено лише трохи більше року тому, вже прославилася своїм бойовим шляхом на східному фронті, стримуючи російського агресора від просування вглиб української території.

Президент поклав квіти до підніжжя пам'ятника-стели загиблим воїнам-артилеристам.

 

Коментарі  

+2 #1 Бодя 11.01.2016, 19:16
А ці "депутати партійці" - як дауни.... Класні фото зробив автор про них! Нехай люди бачать кого вони повибирали!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ