Читайте нас в соціальних мережах

В Архикатедральному соборі Тернополя – багатолюдні черги: привезли чудотворну ікону (ФОТО)

Вівторок, 22 грудня 2015 16:50
Сьогодні, у день храмового празнику, із своїми проханнями та молитвами приїхали сотні тернополян та мешканців області. Дехто стоїть в «живій черзі» вже більше години – хтось випадково заглянув у церкву, а хтось відпросився з роботи чи привів із собою всю сім’ю. Люди просять заступництва Богородиці перед Богом, щоб Вона вислухала їх молитви.

- Приступивши до ікони, посповідавшись та прийнявши святі тайни, отримуємо повний відпуст. Це означає, що відпускаються кари за гріхи, які ми мали б терпіти у час свого земного життя чи після смерті, – розповідає отець Ярослав (УГКЦ).

Прибуття ікони до Катедрального собору приурочили також і до початку року Божого милосердя. У вірян є ще час до 24 грудня прийти у храм з молитвою до Матері Божої та попросити її ласк та порятунку для своєї родини та України.

- Найбільше мені хочеться спокою в нашій державі, з цією молитвою сьогодні і прийшов до святині, - розповідає кременчанин Іван Найдух. – Це особлива ікона для нашого народу, одна з найдавніших та найсильніших. Тож якщо людина приходить з вірою в серці, то Богородиця обов’язково вислухає та допоможе.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ