Читайте нас в соціальних мережах

У Центрі Бережан почали встановлювати майже 20-метрову новорічну ялинку (фотофакт)

Понеділок, 14 грудня 2015 15:51
Сьогодні, 15 грудня, на центральній площі Бережан почали встановлювати новорічну ялинку. На відміну від обласного центру, де вже більше п’яти років є штучна ялинка, багатий на ліси край вирішив прикрасити своє місто «живим» деревом.

У ці хвилини триває встановлення ялинки, про це повідомляють у сторінці на Фейсбуці працівники Бережанської міської ради.

Вже у найближчу п’ятницю, 18 грудня? о 15.00 на площі Ринок біля Церкви Святої Трійці відбудеться урочисте відкриття новорічної ялинки, яка радуватиме бережанців і гостей міста впродовж новорічних свят, - повідомили у міськраді.

У свою чергу самі бережанці дуже радісно зустріли приїзд головної новорічно-різдвяної красуні. «Коли бачу ялинку. відчуваю наближення різдвяних свят! Бережани теж зробили цей крок. Ялинка є! Однак цікаво, наскільки вона буде нарядна, і чи крім ялонички виросте якесь новрічно-різдвяне містечко! Скоро все побачимо!,» - написав Олександр Караневич.

Пригадують корінні жителі традиції, які колись були уц святкові дні у Бережанах. «Яка красуня, навіть без іграшок.Шишки чого тільки варті:))) Ех, пам’ятаю як колись в дитинстві тут коло ялинки було дитяче зимове містечко з гіркою у виді ратуші:),» - поділилася спогадами Ольга Дерень.

 

18 грудня о 15.00 на площі Ринок біля Церкви Святої Трійці відбудеться урочисте відкриття новорічної ялинки, яка радуватиме бережанців і гостей міста впродовж новорічних свят.

Опубліковано Бережанська міська рада 14 грудня 2015 р.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ