Читайте нас в соціальних мережах

Завдяки книжці про Небесну Сотню – придбали форму для бійців АТО

П'ятниця, 11 грудня 2015 19:20
За кошти виручені з продажу книги «Небесна сотня:історія нескорених» активісти придбали форму для бійців АТО.

«Презентуючи книгу ми неодноразово зазначали, що всі виручені кошти будуть спрямовані для потреб бійців АТО, а також для спорудження пам’ятника Героям Небесної Сотні, - розповідає співавтор книги Віталій Дембіцький. – Зібравши деяку суму грошей ми закупили десять форм для бійців АТО. Вже завтра вони відправляються до Києва, а звідки на передову»

Активісти кажуть, це лише маленький початок допомоги військовослужбовцям. Адже з кожною проданою книгою з’являється можливість допомогти бійцям.  

«Книга «Небесна сотня: історія нескорених» може стати чудовим подарунком до дня Святого Миколая чи Новорічних свят. Адже придбавши книжку ви не лише вшануєте пам'ять Героїв, але й допоможете бійцям АТО, які сьогодні захищають кожного з нас», - зазначає співавтор книги Михайло Жирівський.  

Нагадаємо, ідея зробити таке видання належить молодіжним активістам Віталію Дембіцькому та Ірині Кучерявій. У книзі зібрані живі історії про Героїв Небесної сотні Тернопільщини. У виданні подається їхня біографія крізь призму спогадів і розповідей родичів та друзів. Вона вміщує історії життя шістьох Героїв Небесної Сотні: Олександра Капіноса, Устима Голоднюка, Назарія Войтовича, Василя Мойсея, Ігоря Костенка, Тараса Слободяна.

 Книга є ще й особливою тому, що зроблена у форматі 3D і читати її потрібно у спеціальних окулярах.

Книгу видали тиражем 1000 примірників.  Її можна знайти у таких книгарнях: «Є», «Ярослав Мудрий», «Дім книги». Також видання можна замовити за допомоги Інтернету - за номером 068-990-02-96 (Віталій),  або на сторінці у соцмережі vk.com/vitalik_muhaylovuch чи  vk.com/id99724882.

Вартість першої  в Україні 3D-книги про Героїв Небесної Сотні 150 грн.

 IMG 0942

IMG 0966

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ