Читайте нас в соціальних мережах

Найкрасивішою студенткою економічного університету стала Василина Слебедюк (мегафоторепортаж)

Четвер, 03 грудня 2015 23:23
Сьогодні у Тернопільському національному економічному університеті відбулося свято краси, кмітливості та таланту - «СтудМіс ТНЕУ 2016». 12 красунь змагались за титул та корону найкращої.

Однак перемогу здобула студентка третього курсу факультету економіки на управління 20 річна Василина Слебедюк. Окрім корони дівчина отримала путівку в екскурсійний тур у Румунію.

«Це перший конкурс краси у якому я взяла участь. Однак відколи є студенткою ТНЕУ мріяла спробувати свої сили у цьому конкурсі. Перемога дуже неочікувана, але думаю вона стане першим кроком в моїй модельній кар'єрі», - розповіла Василина Слебедюк.

Конкурсантки демонстрували свої таланти під час кількох виходів.  Дівчата дефілювали в купальниках, вечірніх сукнях та змагалися в кмітливості.

Титул першої віце-міц отримали Рибачок Діана , другою віце-міс стала Наталія Кубей, вона ж отримала титул «Міс глядацьких симпатій». Найбільше голосів в інтернет-голосуванні отримала Інна Москалюк. Нагороджувала переможниць «СтудМіс ТНЕУ 2015» та «СтудМіс України Глядацьких симпатій» Олена Смакоус

Додамо, що переможниця «СтудМіс ТНЕУ 2016» Василина Слебедюк навесні візьме участь у конкурсі «СтудМіс Тернополя».


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ