Читайте нас в соціальних мережах

Талановита тернопільська штангістка бореться за світову першість у США

П'ятниця, 20 листопада 2015 13:19
Сьогодні в у м. Х’юстон (США) стартує світова першість з важкої атлетики. У турнірі участь візьме рекордна кількість важкоатлетів - 748, які приїхали сюди із 105 країн світу. Серед них, у складі української збірної і штангістка з Тернопілля – Марія Хлян.

Як повідомляє Федерація важкої атлетики України, до складу національної збірної увійшли такі знані спортсмени, як бронзова призерка лондонських Ігор-2012 Юлія Каліна, чинні чемпіони Європи Юлія Паратова та Олег Прошак, срібна призерка європейської першості-2015 Анастасія Лисенко.

Щодо Марії Хлян, то спортсменка змагатиметься у ваговій категорії 69 кг. Вона - майстер спорту України міжнародного класу, вихованка Скалатської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Підволочиського району, студентка ТНЕУ, представляє ФСТ «Динамо-Колос», обласну школу вищої спортивної майстерності, тренується під керівництвом тренерів-викладачів Віктора Симіва та Вікторії Шаймарданової.

Важливо, що чемпіонат в Америці. який триватиме з 20 по 28 листопада, стане ліцензійним для важкоатлетів, адже тут вони змагатимуться й за путівки на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар