Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі чоловік, який утримував в багажнику чотирьох підлітків, потрапив в реанімацію

П'ятниця, 20 листопада 2015 11:22
Чоловік, який незаконно позбавив волі чотирьох підлітків за те, що ті розбили йому вікно вантажівки, перебуває в лікарні. Подія трапилася ще 14 листопада, втім матір одного з потерпілих звернулася із заявою до правоохоронців лише через два дні.

Як вже писав сайт «Тернополяни», четверо хлопців з села Малі Дедекали. Що на Шумщині, повертались вечором додому з тренування, коли попри них над’їхав вантажний автомобіль марки «Сканія». Один з молодиків задля розваги кинув каменем у машину і вибив вікно, після чого хлопці втекли. Водій фури ж разом із своїми товаришами знайшли по черзі хлопців і розвозили по домівках, вимагаючи у їхніх батьків по 200 доларів США як компенсацію за розбите скло. Після того, як родичі віддавали кошти, неповнолітніх хуліганів їм повертали. В загальному діти були позбавлені волі біля двох з половиною годин.

- Під час проведення слідчих дій в затриманого водія вантажівки різко погіршилося здоров’я і він утримується в реанімаційному відділенні Шумської ЦКЛ. Особі пред’явлено про підозру за ознаками злочину частини 2 статті 146 ККУ – незаконне позбавлення волі. Нами здобуто достатньо доказів, бо усі потерпілі вказали, що їх позбавляли волі і поміщали в багажне відділення автомобіля, - розповідає начальник Шумського слідчого відділення поліції Інна Могила. – За незаконне позбавлення волі та вимагання проти водія порушили кримінальні провадження.

Правоохоронці кажуть, що хлопці не мали змоги та можливостей утекти, оскільки особи, які їх утримували, були набагато старшими та фізично сильнішими. У двох із чотирьох потерпілих виявлено незначні тілесні ушкодження, втім вони не потребували госпіталізації, адже травми були несуттєві.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ