Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянам продають заражену глистами рибу (фото)

Понеділок, 16 листопада 2015 20:59
У одному із тернопільських супермаркетів продають рибу з глистами.

Фото такого «делікатесу» опублікувала користувачка групи «Від Тарнополя до Тернополя». Назву супермаркету дівчина не вказала. Оскільки завідувач магазину запевнила дівчину, що це нутрощі рибини, а не глисти. Відтак дівчина запитала у дописувачів спільноті – що це насправді. Вони ж запевняють – це глисти .

«Пропоную дописувачам спільноти написати, чи бачити ви на фото глисти? Завмагазину, де придбана риба, зробила круглі очі і сказала, що це звичайні нутрощі. А мені здається, що це анізакіди. Гроші мені повернули, але риба в продажі залишилася. Назву магазину повідомлю додатково адміністраторам спільноти, якщо найближчим часом зіпсовану рибу не заберуть. Зрештою, це той магазин, де треба забрати з прилавків майже весь товар», - йдеться у повідомленні.

«Скільки разів чистив рибу,таке бачу вперше. Думаю, що на фото -  паразит, але аж ніяк не нутрощі риби» - коментує ситуацію пан Олег.

«Це Глисти. До речі, більшість скумбрії (мороженої), яка продається в Тернополі заражені ними», - продовжує пані Тетяна.

tYDD2M1agUQ

2eev-iY7WX8

1

 

 

Коментарі  

+1 #1 Василиса 17.11.2015, 10:21
ой, тримає паразита голими руками :-x
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ