Читайте нас в соціальних мережах

Травматолог Майдану очолив райцентр на Тернопільщині

Субота, 14 листопада 2015 14:39
Змінити білий халат лікаря на костюм чиновника довелося відомому густинському травматологу Михайлу Левицькому. 25 жовтня мешканці райцентру обрали його своїм мером.

Більше 20 років він пропрацював лікарем-травматологом у Гусятинській районній лікарні. Коли ж розпочалася Революція Гідності – поїхав у столицю підтримати Майдан, де сам чудом залишився живим. За словами пана Михайла, він працював у медпункті поблизу Будинку профспілок, а 18-го лютого густинський медик разом із сотнями свідомих українців блокував Маріїнський парк.

- Цей день змінив моє життя назавжди. Тоді мене врятував невідомий герой, яких під час вибуху гранати прикрив мене своїм тілом, - говорить Михайло Левицький. – Повернувшись додому, моя свідомість вже була іншою. Захотілося змін на краще для своєї держави, свого рідного міста і його жителів.

Зараз пан Михайло мріє про те, щоб смт. Гусятин повернуло собі статус відомого курорту. Для цього тут є найголовніше – цілющі води, здатні зцілювати людей від недуг. Так, у лікаря є ідея зробити санаторій на базі нового корпусу лікарні, а згодом повернути у державну власність будівлі санаторіїв, які зараз більше схожі на руїни. Михайло Левицький переконаний – при бажанні та із залученням інвесторів курорт можна відновити та вдихнути у колись відоме на Тернопільщині містечко нове життя.

Загалом, у новообраного мера багато планів та ідей щодо розвитку Гусятина. Зараз же він лише вживається з новим амплуа. Про свій вибір пан Михайло не шкодує і щиро вірить, що все зробив правильно.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ