Читайте нас в соціальних мережах

На дороги повернулись евакуатори, але у Тернополі вони поки невидимі (фото)

Вівторок, 10 листопада 2015 16:06
Якщо машина припаркована неправильно, патрульні можуть викликати евакуатор і відправити її на штрафмайданчик.

Відповідно до нового закону про поліцію на вулиці повертаються евакуатори.

Зараз автомобілі часто залишають на тротуарах, і на пішохідних переходах, і на смузі громадського транспорту, і прямо під знаком «Парковка заборонена». Однак 7-го листопада набув  чинності закон про поліцію. Тепер, якщо машина заважає іншим, патрульні матимуть повне право викликати евакуатор, завантажити туди автомобіль і відправити його на штрафмайданчик.

Щоб забрати своє авто, доведеться оплатити роботу евакуатора, навантаження вашої машини, простій на штрафмайданчику і, звичайно, сам штраф за неправильну парковку. Загалом така процедура обійдеться у кругленьку суму.

Однак не зважаючи, що закон про поліцію вже почав діяти – на вулицях Тернополя евакуаторів не видно. А ото порушників – хоч відбавляй. Найчастіше тернопільські водії паркуються на тротуарах. Про те що порушують – знають. Однак відразу виправдовуються – у них немає іншого виходу. Адже з Тернополя вже давно зробили шпаківню: нових будинків, супермаркетів, розважальних комплектів – безліч, а ото кількість парковок постійно зменшується. 

7vUWAQ VoBk

cwx2mGH-IMU

NRG3 DjAjww

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ