Читайте нас в соціальних мережах

Поліція Тернопільщини отримала керівника

Понеділок, 09 листопада 2015 14:12
Головне управління Національної Поліції в Тернопільській області очолив Олександр Богомол.

«Наказом голови Національної поліції України Хатії Деканоідзе тимчасове виконання обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській  області покладено на радника Голови Національної поліції України,  полковника поліції Олександра Богомола», - повідомили у секторі комунікацій Головного управління Національної поліції в Тернопільській  області.

Там нагадали, що відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», який вступив у силу 7 листопада, правоохоронці вже нової структури мають право користуватися посвідченнями, печатками, логотипами та емблемами міліції і МВС України до кінця 2016  року.

Також у цей період поліцейським дозволяється носіння та використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції.

Наразі в області діє тимчасова структура  поліцейського відомства, яка затверджена на перехідний період. 

Апарат Головного управління Національної поліції в Тернопільській області включає 24 структурних підрозділи, шість кущових відділів (відокремлених структурних підрозділів) які включають дванадцять відділень. 
 
Серед кущових – Тернопільський відділ Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, який включає в себе Тернопільське та Зборівське відділення. Бережанський відділ – Підгаєцьке та Козівське відділення, Кременецький відділ - Шумське та Лановецьке відділення, Підволочиський відділ - Збаразьке та Гусятинське відділення , Теребовлянський відділ – Монастириське та Бучацьке відділення та Чортківський відділ об’єднує Борщівське і Заліщицьке відділення.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ