Читайте нас в соціальних мережах

Центр міста забудовують, не зважаючи на протест городян (фото)

П'ятниця, 06 листопада 2015 18:31
Зі скандалів, акцій протесту та навіть стрілянини починалось будівництво по вул. Брюкнера, 6. Сьогодні ж воно триває жвавими темпами.

Мешканці прилеглих будинків неодноразово, протестуючи проти забудови у центрі міста, – валили огорожу довкола будівництва, організовувати акції протесту та писали скарги у відповідні інстанції.

У ситуації також намагались розібратись громадські активісти та депутат облради Мар’ян Крекотень. Останній неодноразово зауважував, що будівництво є незаконним, оскільки  воно ускладнює під’їзд пожежних автомобілів до будинків за вул. Валова 14-18, Січинського 2, 4;  суттєво ущільнює забудову в історичному центрі міста; зовсім не відповідає архітектурі навколишніх будинків; погіршує освітленість квартир в будинках по вул. Валова 14-16 тощо.

Громадськість також звертались до правоохоронців. Та вочевидь поки Тернопіль поринув у виборчий процес – забудовник взявся за активну фазу будівництва торгового центру. Станом на сьогодні, 6 листопада, на ділянці працює важка техніка та вже майже залитий фундамент.

Нагадаємо орендарем ділянки площею 0,0240га, кадастровий номер 6110100000 02 023, є ТОВ «Пасаж», співвласниками якого є відомі в місті громадяни Макогін та Мамус. На даній ділянці знаходилась будівля, яку вищезгадане ТОВ викупило і оформило оренду землі для обслуговування незавершеного будівництва. Мешканці прилеглих будинків звертались до міської ради щодо скасування ТОВ «Пасаж» містобудівних умов та обмежень. Однак у міській раді громадськість досі не почули.

IMG 4333

 IMG 4334

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ