Читайте нас в соціальних мережах

Кандидату Мариновському-молодшому нагадали про знищений Тернопільський замок (фотофакт)

Вівторок, 20 жовтня 2015 15:56
Кандидату у депутати Тернопільської міської ради по 17-ому виборчому окрузі Віталію Мариновському пригадали про доведення до аварійного стану окраси нашого міста - Тернопільського замку.

Нагадаємо, ще до 2010 року за каденції колишнього міського голови Тернополя Богдана Левківа підприємцю з неоднозначною репутацією Володимиру Мариновському надали під забудову улюблений городянами оглядовий майданчик над озером, що одразу біля історичного замку.

Як тільки почалася забудова, сторона цитаделі, яка примикала до майданчику, дала величезну тріщину. Це загрожувало всій чотирьохвікові будівлі. На щастя, руйнування дивом вдалося уникнути.

З часом на місці літнього майданчика виріс величезний, але без особливого смаку ресторан. Заклад харчування знівелював загальний вигляд з озера на історичну частину міста. Фактично, ця надбудова замінила краєвид, з якого усі роки змальовували герб Тернополя. Крім всього іншого, нижню частину закрив величезний тент кафе імені Мариновських. Та не встигло місто оклигати від «плодів» такого собі міні-авторитета Володимира Мариновського,  прийшов його старший син Віталій. Він з новим ентузіазмом почав розбудовувати батьківський бізнес, точніше ще більше паплюжити історичну частину міста. На зелених частині парку імені Шевченка, одразу навпроти згаданого літнього шатра, з’явився дитмайданчик.  

«Як би політики не намагались пролізти у владу під  приводом "гарного" бренду, все одно тернополяни пам’ятають їх по вчинках, а не по гаслах. Так, Мариновський отримав цілком логічну реакцію від громади на те, що балотується до міської ради. Ми пам’ятаємо, хто перетворив історичну споруду Тернополя  в бордель і пивнуху.  Так мало того, він ще й за гроші громади собі бізнес розвиває. Навпроти літнього майданчика бруківка була покладена міською радою, знищено зелену зону(частину набережної) і встановлення дитмайданчика – все це не для тернополян, а для власного збагачення. То хіба такі депутати мають йти до влади? Ганьба. Як він взагалі сміє ще носа висовувати, не розумію….,» - зазначає один із читачів «Тернополян».

12071648 819049171527040 1135415360 n

 

12170293 819049178193706 1878467065 n

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ