Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські студенти готові піти на побачення за гроші, щоб врятувати життя молодому хлопцю

П'ятниця, 16 жовтня 2015 15:15
Студенти тернопільського медуніверситету, організували аукціон побачень «Вибираю життя». Його мета – зібрати кошти на лікування студента-інтерна Мар’яна Шминдюка.

У 22-річного хлопця 7 жовтня трапилася біда – лікарі діагностували у нього розрив мозкової судини, що призвело до крововиливу в субарахноїдальний простір. Хлопцю вже зробили одну операцію, але він потребує ще як мінімум однієї, а це – великі гроші - 100 тисяч гривень, яких родині бракує.

Допомогти медику-інтерну вирішили одногрупники. Заручившись підтримкою небайдужих людей та студентів тернопільських вишів, вони вирішили провести аукціон. Його учасником може стати кожен, хто зареєстрований в соцмережі «Вконтакте». Можна завантажувати власне фото у альбом «Заявки на участь», стаючи таким чином «лотом», або ж купувати зустріч з людьми, які вже розмістили свої фотознімки на інтернет-аукціоні побачень.

Сам благодійний аукціон триватиме до 18 жовтня. Вже зараз у ньому приймають участь близько 130 «лотів». Правила та деталі його проведення ТУТ: https://vk.com/choose_life_tdmu

Реквізити для надання допомоги:
Приват банк: 6762 4683 1931 1514
Отримувач: Шминдюк Ліана Любомирівна (мама)
Контактний телефон: Шминдюк Адам Олегович – 097-607-90-04 (брат)

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар