Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

До Дня захисника України в Тернополі відбудеться урочиста хода

Четвер, 08 жовтня 2015 17:49
Урочистою ходою під супровід оркестру пройдуть 14 жовтня вулицями міста військовослужбовці, ветерани, представники козацтва, правоохоронці, рятувальники.

Так відзначатимуть у Тернополі державне свято - День захисника України. Початок святкування – об 11:30 на Театральному майдані.

«Цей день буде вихідним в державних установах. Усі свідомі громадяни повинні долучитись до заходів, щоб продемонструвати шану захисникам рідної землі та свою небайдужість до розвитку національних військових традицій у нашій області, - зазначив заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Віктор Овчарук. – Під час урочистої ходи ми покладемо квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність України у ХХ столітті, до місць поховань загиблих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції. Після цього в усіх церквах області відбудуться молебні за Україну та український народ».

В закладах освіти та науки в рамках відзначення Дня захисника України проведуть молодіжну та дитячу акцію «Напиши листа захиснику України». У планах - започаткувати акцію «Браслет нескорених», суть якої полягає у виготовленні подарунків із стрічок національних кольорів для наших захисників.

У бібліотеках, музеях, обласному архіві, навчальних закладах оформлять документальні і фотовиставки, що відображають героїзм українського народу на різних етапах боротьби за незалежність. Також проводитимуть покази фільмів про події на Сході країни під час здійснення АТО.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ