Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни нарікають на п’яних безхатченків, які на БАМі мають «точку» і забруднюють навколишнє середовище (ФОТО)

Вівторок, 06 жовтня 2015 16:45
Мешканців БАМу лякають безхатченки, які стягують з цілого міста різний непотріб та влаштовують п’яні посиденьки на очах у дітей. Жителі вулиці Чалдаєва розповідають, що бояться за своїх малюків, бо безпритульні часто ведуть себе просто аморально і управи на них немає.

- Я справді переживаю за свою 10-річну донечку. Вона ходить у музичну школу, що по дорозі через ту «точку», хтозна чого вона там вже тільки не надивилася, - розповідає тернополянка Надія Гуль. – У місці їх «дислокації» страшенний сморід, купи мотлоху, пустих і розбитих бутилок з-під горілки, сплячі в кущах нетверезі люди – це навіть для мене є страшною картиною. Не розумію, куди дивиться влада і правоохоронці, чому наше місто перетворюється на притон для алкологіків-бомжів!?

Аналогічну ситуацію у цьому місці описала ще одна жителька Тернополя Катерина Маньковська.

-  Там велика кількість скляних і пластмасових пляшок, матраци, коври… Вони розкидані по всій території. Майже кожного ранку, прохожі можуть побачити там сп’янілих бомжів за розпиванням спиртних напоїв.  Я вже не один раз бачила, як діти полюбляють ходити стежкою для того, щоб поспостерігати за ними. Але хтозна, що на думці у п`яних безхатченків? – пише дівчина у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя».

Тернополяни просять відповідні контролюючі органи допомогти вирішити проблему, яка несе в собі небезпеку не лише для маленьких діток, але й впливає на навколишнє середовище.

 

фото - Катерина Маньковська

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ