Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі скоро з’явиться маршрут №4

Понеділок, 28 вересня 2015 17:49
Вже зовсім скоро рух громадського транспорту у Тернополі оновлять. Зміни стосуватимуться як маршруток, так і тролейбусів. Зокрема, з’являться нові маршрути та скасують існуючі.

Про це розповів начальник міського управління транспорту комунікацій та зв’язку Ігор Мединський.

- Незабаром плануємо відкриття тролейбусного маршруту №4. Громадський транспорт з ринку їхатиме до залізничного вокзалу, далі по просп. Злуки на 15 Квітня, тоді через Збаразьке кільце на вул. Протасевича в сторону вул. Довженка і вже звідти через вул. Л. Українки через центр міста знову вертатиме на ринок, - ділиться планами на майбутнє Ігор Мединський. – Такими були прохання громадян, які мають проблеми із транспортним сполученням. Їх ми врахували і маємо на меті реалізувати вже зовсім скоро.

За новим маршрутом поїде і тролейбус №1. Він з вул. Карпенка їхатиме через вул. Миру, повертатиме на вул. Дружби, далі попри озеро і через вул. Живова їхатиме на Кн. Острозького, через міст і далі по звичному графіку.

Крім того, маршрутне таксі №36 хочуть пускати згодом і на вул. Чернівецьку, а маршруток з №1 і взагалі не буде, адже їхній маршрут – аналогічний з тролейбусним, що курсує за маршрутом №1А.

Однак, каже головний транспортник Тернополя, поки все це лише попередні «замальовки» - аби запустити вищезгадані маршрути проведуть також детальний аналіз пасажирських потоків в місті, а питання модернізованої транспортної мережі мають пройти громадські слухання та затвердження в УДАІ.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ