Читайте нас в соціальних мережах

Водій маршрутки побив пенсіонера (фото)

Вівторок, 22 вересня 2015 18:47
У Тернополі водій маршрутного таксі № 1 побив пенсіонера.

Інцидент трапився днями в районі "Збаразького кільця". Водій маршрутки Михайло Г. (прізвище редакції відоме – прим. авт.)не на жарт розлютився коли побачив у салоні пенсіонера. Агресія зросла, коли пасажир попросив проїхати «по-пенсійному». Після цих слів водій накинувся на пенсіонера.

«Я бачив, як розлючений водій накинувся на пенсіонера. Аби довести, що в салоні зайняті всі пільгові місця він зловив його за одяг, затягнув у маршрутку і штовхнув на крісло, де сиділа жінка, а за нею вагітна жінка. В маршрутці почалась паніка. Ми викликами швидку та правоохоронців. Які владнали конфлікт», - розповідає очевидець події та заступник голови тернопільського осередку ГО "Ідея Нації" з питань правопорушень Андрій Процик.

До приїзду правоохоронців на місце події приїхала директор КП «Міськавтотранс» Мирослава Сновида.

«Спочатку пані Мирослава намагалась пояснити мені, що я лізу не у своє діло. Мовляв водій та пасажир могли б самі залагодити конфлікт. Однак після приїзду правоохоронців жінка вгамувалась», - продовжує Андрій Процик.

Як вдалося дізнатись «Тернополянам» водій маршрутки Михайло Г. раніше вже був притягнутий до відповідальності за подібне правопорушення. Також, як запевняє начальник міського управління транспорту Ігор Мединський водія вищезгаданого маршрутного таксі вже звільнено.

k8ov9NeGWBM

K3 nY9Aah1Y

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ