Читайте нас в соціальних мережах

«Зіркові» Алієв та Шацьких зібрали глядацький аншлаг у Теребовлі (фоторепортаж)

Четвер, 03 вересня 2015 01:20
Вчора, 2 вересня, у Теребовлі на стадіоні «Колос» зібралась неймовірні чотири тисячі глядачів, що переглянути матч місцевої «Ниви» та «Руху» з Винників. Ця зустріч відбувалася у рамках розіграшу Кубка України серед аматорів 2015 року.

Такий небувалий ажіотаж серед теребовлянців викликали одразу дві колись «зірки» українського футболу та київського «Динамо» - Олександр Алієв та Максим Шацьких. Ці гравці сьогодні виступають у клубі з передмістя Львова.

Насамперед, жителі містечка знали, що Алієв та Шацьких отримують від керівництва клубу величезну, як для аматорського футболу, місячну зарплатню, яка коливається у районі 15 тисяч американських доларів.

Та, на жаль, для теребовлянців «зіркового» футболу вони так і не побачили. Вже у середині першого тайму з трибун лунали вигуки – «Та дайте тому Шацкому хоч вдарити по воротах, щоб ми таки подовилисі, чи він ше годен бити!». У свою чергу Алієва ледь не зі всіх сторін глядачі підганяли – «Та, бл…, Алієв, бігай трохи! Не ходи вже по полю!».

Потрібно віддати належне глядачам на стадіоні «Колос» у Теребовлі, що вони не прийшли просто подивитися на «зірок», а підтримували свою команду. Під час оголошення складів команд, прізвища іменитих екс-динамівців зустрічали лиш поодинокими поплескуваннями.

Все перший гол у ворота «Ниви» забив з воротарського майданчика саме Максим Шацьких. Загалом, матч закінчився на користь львівських гостей. З рахунком 1:3 переміг «Рух» з Винників.

Для інформації, вчора у 8 населених пунктах України були зіграні перші матчі 1/8 Кубка України серед аматорів 2015 року. Цікаво те, як діаметрально протилежно відрізняється відвідуваність цих матчів. Так наприклад в Теребовлі на гру місцевої "Ниви" проти зоряного "Руху" зібралося цілих 4000 глядачів, а в Хлібодарівці на гру "Колос" - "Інгулець-2" їх прийшло тільки 80.

 

Кубок України з футболу серед аматорських команд 2015 р.

1/8 фіналу

Перші матчі 2 вересня 2015 р.

 

«Нива» (Теребовля Тернопільської обл.) — «Рух» (Винники Львівської обл.) — 1:3 (0:1)

(Кармеліта, 78 - Шацьких, 41; Гусаковський, 58; Шептицький, 67)

Стадіон «Колос» (Теребовля) 4000 глядачів

Матчі-відповіді відбудуться 9 вересня 2015 р.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар