Читайте нас в соціальних мережах

Легкоатлети з Тернопільщини – призери чемпіонату України серед юніорів

Вівторок, 16 січня 2024 12:15
фото ілюстративне фото ілюстративне
Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів відбувся у Львові.

Змагання провели 13-14 січня в оновленому легкоатлетичному манежі, розповіли у Федерації легкої атлетики Тернопільської області.

За перемогу на чемпіонаті боролися близько 300 спортсменів з 23 регіонів України. Команду Тернопільської області представили 11 атлетів з ОДЮСШ освіти, КУТОР «ОДЮСШ з літніх видів спорту» та Бережанської ДЮСШ.

За підсумками, призерами стали четверо спортсменів з Тернопільщини.

У штовханні ядра серед юніорів з результатом 13.63 см «срібло» здобув Олексій Навроцький. Тренують спортсмена Леонід Дахновський та Галина Шмуляєва. «Бронзові» нагороди також серед юніорів вибороли Андрій Кравець з результатом 13,62 см та Анастасія Мазурок з результатом 10, 69 м. Обидва спортсмени тренуються під керівництвом Василя Яковіва.

У ТОП-6 у штовханні ядра також місця розділили Ігор Маргусь та Ярослав Мудрик, які здобули четверте і п’яте місця відповідно.

Ще однією призеркою чемпіонату стала спортсменка Ольга Правецька. Представниця Тернопільщини здобула «срібло» у бігу на 3000 м з результатом 10.58,7 с. Тренер – Ольга Стефанишина.

Двічі шостою фінішувала легкоатлетка Христина Федущак. У бігу на 60 м продемонструвала результат 7,82 с, на 200 м – 26,23 с. Тренери спортсменки Назар та Софія Рибій.

У ходьбі на 5000 м восьмим став Василь Болюх, тренери Володимир Дуда та Роман Міщанчук.

У стрибках в довжину десятку замкнув наймолодший атлет – Максим Юркевич, якого тренує Михайло Васірук.

У загальному заліку командного чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів збірна команда Тернопільської області стала дев’ятою, отримавши 231 очко.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ