Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо про смерть 65-річного лікаря тернопільської «Ниви»

Понеділок, 15 січня 2024 17:21
Андрій Баглаєнко Андрій Баглаєнко
Сьогодні стало відомо, що на 66-му році життя помер колишній лікар тернопільського футбольного клубу "Нива" - Андрій Баглаєнко. 

Про смерть спортивного лікаря повідомила Альона Душенко. 

"Сьогодні, 15 січня, зупинилося серце відомого лікаря з Кременчука Андрія Баглаєнка. Андрій Олександрович Баглаєнко народився 16 лютого 1958 року у Харкові. Після школи вступив у Харківський медичний інститут, де навчався за спеціальністю «Хірургія». Таким чином, Андрій Олександрович продовжив сімейну династію лікарів. Його батько був відомим хірургом у Полтавській області, а мати – дитячим лікарем-інфекціоністом. У 1980 році служив в Афганістані. У 1984 році переїхав до Кременчука. У молоді роки грав за збірну Полтавської області, а у команді Харківського медичного інституту був капітаном. На футбольному полі грав на позиції правого захисника", - написала Альона Душенко. 

До слова, Протягом більш ніж 30-річної медичної кар’єри Андрій Баглаєнко працював у командах «Кремінь» (1989-1999), аматорській збірній України, молодіжній збірній України, футбольній академії «Динамо», у командах «Хімки» (Московська область), «Зоря» (Луганськ), «Нива» (Тернопіль), «Олександрія», «Гірник-Спорт».

Влітку 2022 року повернувся до «Кременя».

Співчуття рідним та близьким.

Можливо, це чорно-біле зображення 1 особа та окуляри

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ