Читайте нас в соціальних мережах

Волейбольна «Галичанка» вийшла у фінал Кубку України

Понеділок, 20 січня 2020 21:25
Волейбольний клуб «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» вийшла у «Фінал чотирьох» Кубку України.

У напівфінальному етапі, який відбувся у Камянському, наші волейболістки виграли у двох матчах і поступилися лише господаркам.  

У квартеті групи Ж, який помірявся силами у Кам’янському, фаворити апріорі були очевидними – місцевий СК «Прометей» і тернопільська «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ». Але оскільки між собою вони зустрілися у перший день (тернополянки, в складі який варто окремо відзначити Марину Мазенко та Олександру Міленко) до останнього зберігали хороші шанси на успіх у стартовій партії, однак не скористалися ним і зазнали підсумкової поразки - 0:3 (23:25, 13:25, 15:25), то «Університет-ШВСМ» та «Білозгар-Медуніверситет» отримали нагоду зберігати інтригу до самого фінішу, пише офіційний сайт Федерації волейболу України.

 В очному протистоянні чернігівчанки, попри шалену бомбардирську активність лідера вінничанок Валерії Якушевої, котра набрала 37(!) очок, спромоглися видряпати перемогу – 3:2 (24:26, 25:22, 19:25, 25:23, 15:13). Допомогли 26 очок Ганни Жули, 24 очки Юлії Камінської та 15 очок Ольги Жули. Проте, таким чином, «Університет-ШВСМ» здобув 2 очка, а «Білозгар-Медуніверситет» - 1. Відповідно, попри їхні синхронні поразки другого ігрового дня (чернігівська команда отримала від «Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ» - 1:3, а вінницька – від СК «Прометей» - 0:3) ще не стали фатальними. Однак і заключного дня волейболістки Кам’янського і Тернополя засумніватися у своїй перевазі над конкурентами не дозволили. Підопічні Андрія Романовича та Віктора Туркули впевнено перемогли, відповідно, представниць Чернігова та Вінниці – по 3:0 і, таким чином, також за місяць зіграють у «Фіналі чотирьох».

 Залишається додати, що півфінальні пари суперників стануть відомими під час жеребкування 27 січня, а господарем вирішального кубкового етапу стане те місто, яке запропонує найбільш найкращі умови для його проведення.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ