Читайте нас в соціальних мережах

Волейбольна «Галичанка» пробилася до третього етапу Кубку України

Вівторок, 03 грудня 2019 10:20
Тернопільський волейбольний клуб «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ», здобувши дві переконливі перемоги у місті Южному, пробився у наступний етап Кубку України.

Ігри другого етапу Кубку України у групі Є відбувалися у місті Южному Одеської області. За коловою системою між собою грали окрім господарів «Хіміка» та тернопільської «Галичанки» ще змагалися «Атланта» з Дніпра і «Львів'янка-ЛДУФК-Скіф».

У цьому квартеті шанси місцевого «Хіміка» і тернопільської «Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ» вважалися непохитними, і ті справді не розчарували. Представниці Южного взагалі подарували суперницям лише одну партію – якраз тернополянкам, але останні не надто тим переймалися, оскільки долю другої путівки до наступного раунду турніру мали з’ясовувати в очному протистоянні з «Алантою»…

За підбором виконавців дніпровська команда одному зі старожилів Суперліги – абсолютно не рівня, однак досвідчена Олена Козиряцька-Середа (набрала 14 очок), за підтримки Вікторії Мосціцької та Юлії Литвиненко (по 9 очок), спромоглися добряче попсувати суперницям нерви, навіть вигравши у тих другу партію. Однак у трьох інших Олександра Міленко (набрала 27 очок), Марта Федик (19 очок) та їхні партнерки відпрацювали значно розважливіше, тож їхня загальна перемога – 3:1 (25:17, 21:25, 25:12, 25:22) стала цілком закономірною.

 Отже, до 3-го етапу Кубка України прокрокували «Хімік» та «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ»…

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ