Читайте нас в соціальних мережах

«Лижі – просто жах!»: тернопільські біатлоністи розповіли про роботу російських сервісменів у збірній України

Неділя, 23 грудня 2018 23:17
Тернопільські біатлоністи висловили невдоволення з приводу роботи сервісменів, яких у збірну України привів тепер наставник команди росіянин Прокунін.

Лідер збірної України Дмитро Підручний розкритикував роботу сервіс-бригади по обслуговуванню лиж.

Підручний в першому мас-старті сезону з двома промахами зайняв 17-е місце, чистим ходом на лижні програвши переможцеві гонки Йоханнесу Бе більше двох хвилин. Показово, що попереду Дмитра фінішували чотири спортсмени з як мінімум чотирма штрафними колами.

«Гонка сьогодні просто жахлива! Лижі сьогодні, може, в когось гірші і були, ніж наші… Але навіть тренувальні лижі краще їхали, ніж зараз. І, взагалі, за сезон багато хочеться чого сказати про лижі, що за три етапи лише один раз змазчики вгадали зі змащенням. А так… що вчора просто пощастило - стрільба була нормальна і суперники багато настріляли.

Лижі вчора також були не супер, а якісь посередні. А сьогодні - просто жах! Понабирали у сервіс-бригаду якихось аматорів з незрозумілої країни, які нічого не роблять. Кожного разу приходиш, жалієшся їм на лижі, а вони говорять, що «ви просто спортсмени такого рівня». Чомусь минулого року ми могли на рівні боротися з іншими спортсменами і десь за сезон 1-2 рази були погані лижі. А тут - один раз за півсезону хороші лижі. Просто бракує слів, як готують лижі і шукають після кожної гонки винних, крім себе! Просто жах!

Важко біглось, звичайно, після вчорашньої гонки. Учора виклався на повну і сьогодні, звичайно, було важко, але доїжджаю до підйому і все… А на підйомі по 20 секунд кожному спортсмену «влітаєш» через те, що лижі просто не їдуть в підйом. Десь близько ще станеш за кимось в спину - ще не сильно відстаєш, а в підйом - ну просто стоячи лижі. У мене просто бракує слів! Сподіваємося, що президент почує нас», - сказав Підручний в эфирі телеканала UA:Перший.

Дмитро Підручний після трьох етапів Кубку світу в особистому заліку займає 27-е місце. У поточному сезоні українець тричі фінішував в топ-20.

Після цього Капітан збірної України Олена Підгрушна також заявила, що відповідальні за підготовку інвентаря не справляються зі своїм завданням.

Додати коментар