Читайте нас в соціальних мережах

Найпрестижніша гонка сезону завершилася для тернопільського картингіста блискучим тріумфом та подарунками (фото)

Вівторок, 09 жовтня 2018 09:03
Тернопільський картингіст Олександр Бліхар повернувся з першістю із найголовнішої картингової гонки сезону 2018 – Кубку України з картингу, який стартував 6-7 жовтня на картодромі на Дніпровщині.

Цими вихідними картодромна база «Dnipro Kart» у місті Кам’янському на Кубку України – 2018 прийняла 83 спортсмени. Поборотися за звання кращого з кращих до міста з’їхалися пілоти з усієї України - Києва, Хмельницького, Львова, Маріуполя, Одеси, Тернополя та інших міст.

Серед тернопільських картингістів найшвидшим у своєму класі був спортсмен Олександр Бліхар, який у класі 125 безкоробка виборов чемпіонство. Також Олександр Бліхар та інший спортсмен з Файного міста – Олександр Комендат стали чемпіонами у підсумковому чемпіонаті Кубку України 2018 національних класів картів 125 безкоробка юніор та 60 міні.

На найголовнішій картинговій гонці сезону брали участь тільки сильніші спортсмени, які раніше виступали у закордонних чемпіонатах. Тернопільські спортсмени, аби на цих змаганнях показати себе не згірше найшвидших гонщиків України, сумлінно готувалися до старту. Дуже радію насамперед за Олександра Бліхара, який у гонці за першість не поступився нікому з українців та показав найкращий час у кваліфікації, — розповів президент Федерації картингу Тернопільської області Микола Чорний.

Пан Микола побажав юнаку й надалі підніматися на найвищі вершини п’єдесталу.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ