Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський борець-класик Олег Дикий здобув блискучу перемогу на юніорському Кубку України (фото, відео)

Понеділок, 13 листопада 2017 09:30
У Палаці спорту в Миколаєві протягом 11-12 листопада відбувався Кубок України з греко-римської боротьби серед юніорів.

Там золото виборов вихованець Тернопільського КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби», учень Тернопільської обласної ШВСМ та студент коледжу ТНЕУ Олег Дикий.

На Кубку України в Миколаєві Олег єдиний представляв тернопільську школу з греко-римської боротьби. Змагався хлопець у віковій категорії 1998-2000 року народження та переміг суперників у чотирьох сутичках.

Тренується тернопільський спортсмен під керівництвом заслуженого тренера України Андрія Телебана та Володимира Лучанка, які підмічають неабияку сумлінність та працьовитість чемпіона.

На змаганнях у Миколаєві наш Олег вперше змагався серед юніорів, тому що раніше хлопець боровся лише як кадет. Хлопець тренується у нас вже шість років і за увесь період відвідин «ДЮСШ з греко-римської боротьби» спортсмен добросовісно приходив на заняття та викладався на тренуваннях на повну. Тож тому, що Олег Дикий виборов на змаганні перше місце, спортсмен має завдячувати насамперед собі, а в другу чергу тренерам, — поділився тренер Тернопільської КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» Андрій Телебан.

Тренер зауважив, що золота медаль Олега на Кубку України в Миколаєві – не перша перемога хлопчини. Перспективний юнак неодноразово здобував для області призові місця не тільки на Всеукраїнських, але й Міжнародних турнірах з греко-римської боротьби. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ