Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянка Вероніка Кондратенко – срібна призерка чемпіонату України серед 15-річних дівчат

Вівторок, 31 жовтня 2017 10:13
Тернополянка Вероніка Кондратенко виборола срібну нагороду Чемпіонату України з жіночої боротьби у своїй ваговій категорії до 34  кілограмів.

Змагання з вільної та жіночої боротьби за звання чемпіонів та призерів України вперше відбувалися в Ужгороді, між юнаками та дівчатами ‎2002-2003 років народження.

Принагідно нагадаємо, Вероніка Кондратенко 2004 року народження, молодша своїх суперниць, учениця 17-ої школи Тернополя, вихованка КДЮСШ-1 та член СК ім.Б.Сцібайла «ГалТер'S» також є бронзовою призеркою цьогорічного Чемпіонату Європи з жіночої боротьби до 15 років, який відбувався у травні в сербській столиці Белграді.

Саме зараз до 7 листопада в Тернополі триває голосування в проекті громадського бюджету за створення в ЗОШN17 Осередку Олімпійської боротьби United World Wrestling. Обласна організація Асоціації спортивної боротьби України просить тернополян підтримати ефективний спортивний проект розвитку боротьби в Тернополі! Голосування проходить на сайті Громадського проекту Бюджет місцевих ініціатив.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ