Читайте нас в соціальних мережах

Бодібілдер з Тернополя Олег Кривий став чемпіоном Arnold Classic-2017 (фото, відео)

Понеділок, 25 вересня 2017 23:26
На вихідних у іспанській Барселоні відбулися одні з найпрестижніших змагань у світі бодібілдингу – Arnold Classic Europe.

На них блискуче виступила збірна України. Наші співвітчизники здобули шість золотих, дві срібних і одну бронзову нагороди, а ще два золота наші богатирі вибороли в абсолютній першості. Приємно, що поміж чемпіонів знаходимо також ім’я найсильнішого тернопільського бодібілдера сучасності, переможця Arnold Classic Amateur-2016 Олега Кривого. Він переміг у ваговій категорії до 90 кілограмів і був дуже близьким до першого місця в абсолюті.

«Олег – відмінний спортсмен, мабуть, найкращий бодібілдер в Україні, - написав на своїй сторінці в «Фейсбуку» інший титулований культурист, чемпіон світу і Європи за версією IFBB киянин Роман Ющенко. – Знаю, що Олег ставив перед собою максимально високе завдання і їхав за перемогою не лише в своїй вазі, але і в абсолютній категорії. На жаль, абсолютним стати не вдалося, але те, з якими суперниками він зіткнувся і як на рівних з ними боровся, просто вражає. Втім, треба враховувати, що опоненти вони були ще й значно важчими за Олега! Забракло всього одного балу, щоб обійти видатного іранського атлета, віце-чемпіона світу в категорії 100 кг за версіє. IFBB Хасан Хосраві, якому Кривий поступився хіба що в загальній масі і у відсутності масла на тілі, яке явно давало Хасанові переваги і підкреслювало рельєф. Так само не вистачило лише кілька балів, щоб обійти абсолютного чемпіона-тяжа, ірландського темношкірого монстра Блессінґа Аводідо, одну з найепатажніших фігур в світі бодібілдингу, володареві феноменальної генетики».

«Форма Олега Кривого була просто чудовою, - підсумував Роман Ющенко. - І це ще далеко не межа його можливостей. Як говорить сам Олег: "Просто треба трохи часу ...»

Вже 7 жовтня Олег Кривий у Празі побореться за перемогу на інших топових змаганнях – «Mr. Olimpia». Його шанси на перемогу там дуже високі. А всього через тиждень тернополяни матимуть змогу поспілкуватися і побачити живу легенду українського бодібілдингу вживу, на змаганнях які сам Олег у статусі президента Федерації бодібілдингу Тернопілля й організовує.

Нагадаємо, 15 жовтня, о 16:00 у тернопільському палаці культури «Березіль» імені Леся Курбаса розпочнеться безпрецедентна для нашого подія – «International Ternopil Cup», на якуому виступлять найкращі культуристи України, Іспанії, Польщі, Чехії, Італії та інших європейских країн. Родзинкою свята сили і краси має стати присутність на ньму легендарного культуриста-професіонала Денніса Вольфа з Німеччини, а також конкурс «Міс Бікіні», в якому візьмуть участь близько ста дівчат.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ