Читайте нас в соціальних мережах

Команда «УКРОП» здобула перемогу у футбольному турнірі серед тернопільської молоді, не програвши жодної гри

Вівторок, 09 травня 2017 14:39
У Тернополі проходив Благодійний футбольний турнір серед молоді.

Протягом двох днів за перемогу змагалося 16 команд. Окрім того, захід був покликаний і зібрати кошти для допомоги Будинку дитини.

Організаторами проекту виступила некомерційна громадська організація «Молодіжна Культурна Ініціатива», яка діє з метою розвитку та зміцнення молодіжно-спортивного руху у місті Тернополі. В рамках турніру проводили і збір коштів для Будинку дитини вул. Сахарова 2 м. Тернопіль.

Перший етап змагань відбувся 6 травня за груповою системою ігор, а другий етап - 7 травня, де за перемогу боролися 4 команди, що вийшли в плей-оф. Отримавши чотири перемоги у перший день турніру, до фінального етапу вийшла і команда «УКРОП». Після ще двох переможних ігор, вони врешті розіграли чемпіонство з командою «САЮЗ». З результатом 3:2 «УКРОП» здобув «золото» футбольного турніру.

-          Організація була на високому рівні, усі матчі проходили на хороших полях. Не менш важливо і те, що ми не просто пограли, але й допомогли зібрати гроші для діток. Організаторам можна тільки подякувати за пророблену роботу і хотілося би, щоб подібних турнірів було більше, - говорить гравець команди «УКРОП» Володимир Міщишин.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ