Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі волейбольна «Галичанка» несподівано програла в одному з матчів першого туру «Волині» (фоторепортаж)

Субота, 22 жовтня 2016 14:20
Тернопільський волейбольний клуб «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» несподівано програв в одному з двох матчів першого туру чемпіонату України серед команд Суперліги від команди «Волинь-Університет-ОДЮСШ».

Статистика попередніх зустрічей була на користь наших землячок.

Варто зауважити, що цей сезон «Галичанка» розпочала з новим головним тренером Віктором Туркулою. Попередній наставник тернополянок Андрій Романович працевлаштувався у незмінному лідері вітчизняного волейболу южненському «Хіміку», при цьому, забравши з собою ряд ключових гравців нашої команди.

Хоча пан Туркула зазначав для сайту Федерації волейболу України ще перед першим туром, що його підопічні готові до сезону: «Технічно та фізично ми готові на 100%, а ось психологічно – складно сказати. Це вже покажуть безпосередньо самі матчі. «Волинь» - хороша команда, але нам по силам ії обіграти.»

Окрім того, волейбольні спеціалісти визначали пару першого туру чемпіонату України «Галичанка» і «Волинь», як найбільш цікавіше протистояння. Ці команди вже протягом двох попередніх чемпіонатів грали перший тур саме у Тернополі. І обидва рази подвійну перемогу святкували господарки – 3:1 та 3:0.

Як у попередніх двох чемпіонатах, «Галичанка» здолала «Волинь» у першому матчі з рахунком 3:1. Та луцькі волейболістки у другій зустрічі змогли переламати традицію, перемігши 3:2.

XXVI Чемпіонат України

СУПЕРЛІГА - жінки (2016-2017)

1 етап, 1 тур

«Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» 3-1 (22:25, 25:23, 25:10, 25:21)

«Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» 2-3 (25:15, 25:17, 23:25, 19:25, 14:16)

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ