Читайте нас в соціальних мережах

40 студентів із Африки співали й танцювали у центрі Тернополя та закликали людей навернутися до Бога (фоторепортаж)

Понеділок, 31 липня 2017 15:34
30 липня на Театральному майдані в Тернополі розгорнулося грандіозне музичне дійство – це  студенти-іноземці з різних країн Африки піснями, танцями, плакатами та Божим словом навертали тернопільську молодь на шлях Господній.

 У неділю на Театральному майдані зібралося біля 40 іноземних студентів з різних факультетів ТДМУ імені І. Я. Горбачевського, ТНЕУ та ТНТУ імені Івана Пулюя, щоб заспівати для тернополян релігійних пісень та прославити ім’я Господнє. Студенти-іноземці з різних країн Африки виконали на Театральному майдані в Тернополі 2 запальні танці, заспівали 3 пісні, продемонстрували гостям плакати з уривками Біблійних текстів та роздавали охочим інформаційні книги та листівки.  

Присутні студенти представляють Співдружність християнських студентів у Тернополі, до якої загалом належить понад 70 хлопців та дівчат.

–За період навчання в медичному університеті я зрозумів, що в Україні є багато християнських церков. Я бачив, що чимало тернополян ходять у церкви та відвідують храми. На жаль, я також помітив, що старше покоління більше відвідує храми, а молодше покоління не дуже бажає цього робити. Я не розумію, чому молоді люди не хочуть ходити до церкви та служити Господу. Можливо молодому поколінню щось на подобається у храмах, або ж вони не розуміють традиції церков. Саме по тій причині багато хто з молоді каже, що Бога не існує. Зараз молодь перебуває у рабстві порнографічних фільмів, куріння, алкоголю і наркотиків. Ісус Христос помер 2 000 років тому не тільки для того, щоб люди могли туди ходити до церкви по неділях, чи взагалі не відвідувати храми,  – підсумував організатор заходу студент 4 курсу ТДМУ Попула Єбенезер.

Попула зазначив, що сьогодні представники Співдружності християнських студентів звертаються з такою музичною програмою до тернополян для того, щоб показати кожному любов Ісуса Христа. За гроші людина не купить ні мир, ні спокій, не змінить і ставлення дітей до себе. Тому для того, щоб змінити на краще своє життя, люди повинні приділяти Господу якомога більше часу.

Студент-організатор зазначив, що у вересні 2017 року вже буде 10 років з того часу, як іноземні студенти збираються кілька разів на місяць в Тернополі співати релігійні пісні та прославляти Бога. Зокрема, щотижня о 13:00 годині студенти проводять у «Палаці кіно» богослужіння, до яких можуть долучатися всі охочі тернополяни.

Анна Семенків

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ