Читайте нас в соціальних мережах

Ватикан видав декрет щодо однієї зі святинь Тернопільщини. ДОКУМЕНТ

Четвер, 22 червня 2017 08:38
Апостольська столиця надала можливість отримати повний відпуст усім прочанам до Чудотворної ікони Божої Матері, що знаходиться в греко-католицькому храмі с. Буцнів поблизу Тернополя.

«У Декреті йдеться про те, що Апостольська пенітенціарія, силою повноважень наданих їй Святішим Отцем Франциском надає можливість всім вірним отримати повний відпуст, який можна жертвувати за душі в чистилищі», - йдеться в повідомленні прес-служби Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Відпуст надається вірним, які щиро каються за гріхи, сповідаються і приймають св. Причастя та як паломники відвідають з парафіяльну церкву Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії в місцевості Буцнів і там помоляться за поширення святої віри в Україні та в наміренні Святішого Отця, візьмуть участь в богослужіннях в честь Діви Марії або протягом певного часу заноситимуть молитви до Бога та Богородиці в першу неділю після Різдва Івана Христителя, в свято верховних апостолів Петра і Павла (12 липня), в свято Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії (22 грудня).

Цей Декрет чинний протягом наступних семи років.

З нагоди цієї історичної події 9 липня в храмі Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії в с.Буцнів Тернопільського району перед Чудотворною Іконою Матері Божої відбудеться урочисте проголошення повного відпусту для цього парафіяльного храму.

 

apo

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ