Читайте нас в соціальних мережах

Гурт з Тернополя переміг у конкурсі «Пісня року в українському християнстві»

Середа, 03 травня 2017 14:44
Тернопільський музичний гурт «Манна» здобув перемогу в цьогорічному конкурсі «Пісня року в українському християнстві».

Про це, з посиланням на свого кореспондента, повідомляє портал «Релігія в Україні».

Гала-концерт «Пісня року в українському християнстві» відбувся 30 квітня в Українському домі м.Київ.

Тернопільська команда перемогла  з піснею «Знаєш, я Тебе чекаю».

Такий пісенний конкурс відбувається вже п'ятий рік поспіль. Його учасниками є християнські групи і виконавці з усієї України.

У цьому році фестиваль було приурочений до святкування 500-річчя Реформації, в ньому взяли участь гурти та виконавці, різноманітні за музичним стилем і виконанням. На концерті лунав рок з елементами класики та етно, електронна музика, естрада з домішкою джазу і бумбокс.

Представляли всі ці стилі в цьому році Анастасія Мартиненко, групи «Під небом», «Манна», Дмитро Кондрашов з групою J-Peoplе, Skeemans Worship, знайомі глядачам за торішнім конкурсом група «Територія світла» і Sarat Kiso.

Поза конкурсною програмою виступали також групи прославлення християнських церков. Піонерами стали 2 групи - група прославлення церкви «Спасіння» під назвою «Real life» і одноіменна група прославлення церкви «Ранкова Зірка».

Судили фіналістів «Пісні року» в цьому році український продюсер і кліпмейкер Віктор Скуратовський, лідер групи «Номер 482» Віталій Кириченко, дипломант «Нової хвилі» В'ячеслав Рибіков, відомі християнські виконавці Роман Ващук і Наталія Гінкул, диякон, журналіст радіо і музикант Роман Коляда.

 

Фото з сайту "Релігія в Україні"

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ