Читайте нас в соціальних мережах

Хомінець втік зі «Свободи» до порошенківців?

Субота, 15 серпня 2015 12:12
Голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець на найближчих місцевих виборах буде балотуватися вже не від свого рідного Всеукраїнського об’єднання «Свобода», за квотою якого він зайняв високу посаду.

Розкольника у свої лави переманили представники діючої провладної партії «Солідарність».

Джерела близькі до керівництва націоналістів повідомляють, що Хомінець вже не є команді «свободівців». Останнє засідання обласного комітету партії відбулося без голови облради. Обговорення стосувалося минулочетвергової сесії обласної ради, де прихильники Тягнибока розкритикували і не підтримали впровадження територіально-адміністративної реформи на Тернопіллі. Як виявилося, щоразу, коли «Свобода» не голосувала за питання добровільного об’єднання громад, Василь Хомінець натискав кнопку «за». Такої ж позиції проти позиції рідної партії дотримувалася і близька родичка Олега Тягнибока ще одна «свободівка» Софія Гусак.

Зрозуміло, що такий демарш Хомінця колегіального рішення «Свободи» не підтримувати адмінреформу, викликав багато питань у депутатів найбільшої фракції облради. На що один із провідних націоналістів області заявив: «Хомінець вже не з нами! Він в іншій команді!». Іншу інакодумку Гусак інколи сміливі народні обранці від «Свободи» не наважилися критикувати.

Вже, як стало відомо з власних джерел, Василь Хомінець переметнувся у партію діючого президента Петра Порошенка «Солідарність». За підтримки цієї сили балотуватися чиновник планує балотуватися до обласної ради по Лановецькому районі, де він кілька років працював головою РДА.

Нагадаємо, що найближчого соратника Хомінця, керуючого справами Тернопільської обласної ради Ігоря Дулебу ще кілька місяців тому виключили з лав ВО «Свобода».

Коментарі  

+2 #4 сонька 16.08.2015, 16:43
Зрадників ніде не люблять....але це сволотівець...
Скарга
+2 #3 бомбер 16.08.2015, 16:42
Це вся сутність самого утворення свободи влчністт продажність і тотальна корупція..
Скарга
+4 #2 Bogdan 15.08.2015, 15:33
А хто сказав, що "Свобода" для нього рідна? Хіба на голову Лановецької РДА його від "Свободи" призначали? Як на мій погляд, для Хомінця та іже з ними рідним є той, із ким є шанс пробитися до влади.
Скарга
+4 #1 ФікВам 15.08.2015, 13:55
Це алкоголік,туте сутворіння.
Скарга

Додати коментар