Читайте нас в соціальних мережах

Громадські активісти знову пікетуватимуть міськраду та вимагатимуть відставки Надала?!

Четвер, 09 липня 2015 16:28
Скандал за скандалом. Лише так можна охарактеризувати те, що останнім часом відбувається із земельними питаннями в Тернополі.

За підрахунками громадських активістів через комунальні підприємства по договорах суборенди, або ж інвестиційних угодах передано понад 80 га землі. Внаслідок чого громаду міста пограбовано на сотні мільйонів гривень

«Міський голова створив «цікаву» схему продажі землі. Внаслідок чого громаду міста пограбовано на сотні мільйонів гривень, - кажуть громадські активісти. – Схема дуже проста, адже землі передаються збитковим комунальним підприємствам. Наприклад у таких КП як  «Сонячне,  «Масив» і КП «Матеріально-технічного постачання»  числиться по одній особі – директору. Там немає жодних оборотів, жодного працівника, але їм надали по 3-4 земельні ділянки. Всі розумію, що це добре продумана схема, але ніхто не може розплутати її».

Також громадські активісти отримали відповідні матеріали від міськради, згідно яких площі зелених насаджень зменшились за останні роки на 128 га. Відтак території, які виключені з меж парків, у подальшому надавались для будівництва об’єктів комерційного призначення.

Найгірше у цій ситуації – те що факти свавілля чиновників міської ради, як то кажуть, на лице. Однак боротись з ними у правовому полі поки нереально.

«Комісія при ОДА  розгляду звернення громадського активу м. Тернопіль щодо порушення міською радою чинного законодавства - вже працює близько півроку, але за цей час немає зрушень. Ніхто не притягнутий до відповідальності, нікого не звільнили з посади, - зазначає голова ТОГО «Майдан Тернопіль» Богдан Брич.

Як на мене залишається два виходи – або чекати місцевих виборів та сподіватись, що щось зміниться, або йти більш радикальним шляхом – знову робити пікети під міською радою, вимагати відставки міського голови та всього депутатського корпусу»

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Богдан 10.07.2015, 09:47
Для торжества зла потрібно лише щоби добрі люди нічого не робили. Не можна продовжувати спати коли вас відверто грабують. Пробуджуйтеся і давайте корупціонерам адекватну відповідь. Бо вони справжні злодії і всіх їх треба запроторити до тюрми. Там їх законне місце. Корупція зведе на нівець усі старання громади на подолання беззаконня. Корупція є на сьогодні основним ворогом України, який працює на знищення нашої держави бо лише за таких обставин злодії від влади залишаться на свободі.Не можна цього допустити.Треба боротися з ворогами, корупціонерами та байдужими перевертнями.
Скарга
0 #1 Іван 09.07.2015, 17:05
Ви точно з мене смієтесь!)) Брич і Ланляк - тернопільські земельні активісти? Останній придурок заграбастав універсам і не платить податків, а шо працює на Брича і хоче вибиратися восени - то всіляко протидіє вирішенню питання по текстерно, а люди дурні вірять в їх чесність doba.te.ua/.../...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ