Читайте нас в соціальних мережах

Олександр Богомол розповів про свої обов'язки на посаді радника голови Тернопільської ОВА

Середа, 20 вересня 2023 13:07
З 15 вересня цього року екс-начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол виконує обов'язки радника голови ТОВА Володимира Труша. 

Про свої обов'язки на новій посаді Олександр Богомол розповів журналістам 20 хвилин Тернопіль. 

"По-суті, як радник, буду займатися координацією та взаємодією правоохоронних структур і громад області. Посада не є політичною. Я є компетентним у питанні діяльності тих структур, з якими працював багато років. Крім того, можу бути корисним для забезпечення кращої обороноздатності області та забезпечення правопорядку, особливо у час повномасштабної війни,  розповідає Олександр Богомол, радник голови ТОВА Володимира Труша.Зараз буду часто їздити по громадах, спілкуватись із людьми, виступатиму комунікатором. Робота відповідальна. Але я до цього готовий. Давати поради із власного досвіду керівництву ОВА чи організовувати координацію з правоохоронними структурами — це не про чіткі вказівки і контроль. Але якщо вони професійні, то, вважаю, і будуть корисними для нашого краю". 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що Екс-начальника поліції Олександра Богомола працевлаштували у Тернопільській ОВА заступником Труша (фото).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар