Читайте нас в соціальних мережах

Екс-голова Збаразької РДА поїхав воювати

Неділя, 24 травня 2015 13:28
Екс-голова Збаразької РДА Юрій Горайський поїхав воювати.

Про це у соціальній мережі повідомляє керівник Логістичного центру Збаража Володимир Голоднюк.

«Наші волонтери Горайський Юрій та Балдюк Володимир не просто погнали автомобілі, вони пішли боронити нашу Україну. І не в тренувальний табір, а безпосередньо у бойову частину. З міркувань безпеки на жаль не можу вказувати ні назву підрозділу ні місце дислокації, але й замовчувати немає сил - гордість за наших патріотів розпирає груди.

Мобілізованих збаражан вже біля 300, а серед них і четверо волонтерів нашого Штабу. Не витримали хлопці у тилу, хоч і тут робили дуже важливу справу - тож переживаємо, підтримуємо і молимось за всіх та в першу чергу за Саричева Саню, Стєпанова Едіка, Балдюка Вовку і Горайського Юрка. Будьте обережними хлопці і повертайтесь до дому з перемогою! Нехай Господь бог вас береже! Слава Україні! Слава Нації!», - йдеться у повідомленні

Фото narodne-slovo.te.ua

 

Коментарі  

0 #4 Васылько 24.05.2015, 21:17
Як то можна без военкомату поихаты волонтером и служиты в вийськовий частыни? Та ще якийсь дуже секретний? Юрка трохи знаю,з малого бизнесу пацан, ничого поганого сказаты не можу, иншых не знаю зовсим. Но все ривно, удачи хлопцям!
Скарга
0 #3 остап 24.05.2015, 19:58
наведете наведете,тіволо нтери приїдуть скоро з іспанії та італії і багато чого запитають голоднюка і горайського---- та ще балдюка приліпили....А чогож вони як всі тепер люди не через повістки ідуть,а того що сидять десь відсидяться і потім роти будуть розкривати Що вони воювали--фу---п ротивно.....
Скарга
0 #2 остап 24.05.2015, 19:53
Балдюка вовку----так він ж ходив за регіони агітував на всіх виборах і за нього молитись--ви що пане голоднюк вдарились зранку або будун замучив ,вам самим пора в ато......... а не понти ліпити..
Скарга
-2 #1 Віталій 24.05.2015, 16:22
Юра , людина ,яка щиро вболіває за свій край. Він був достойним головою РДА та буде мужнім солдатом України. Шкода ,що ми не шануємо вірних Батьківщині людей ,та вірю ,що ці люди та ми разом з ними ,ще наведемо в країні лад.
Бережи вас Бог , хлопці та дівчата !!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ