Читайте нас в соціальних мережах

Вже цього тижня Тернопілля може отримати нового губернатора з галицьким корінням?

Понеділок, 16 лютого 2015 19:15
Одним з найвірогідніших претендентів на пост голови Тернопільської облдержадміністрації, за інформацією наших джерел, є екс-нардеп «нашоукраїнець» Михайло Полянчич.

Кандидатуру пана Михайла вважають однією з найкращих не тільки в Адміністрації Президента України, але, за нашою інформацією з достовірних джерел, його «протягує» ще й нардеп від «Народного фронту» Роман Заставний.   

З Тернопільщиною політика пов’язує те, що саме тут він здобув свою першу путівку-мандат до Верховної Ради України, перемігши в 2002 році по виборчому округу № 168 Тернопільської області

У парламент V скликання Михайло Полянчич пройшов за списками блоку «Наша Україна», в яких значився під №42.

Згодом став депутатом Верховної Ради України VI скликання від блоку «Наша Україна - Народна самооборона» (№35 в списку).

Народився Михайло Полянчич 20 квітня 1958 року в с.Плав'я Сколівського району Львівської області.

Закінчив у 1984 році Львівський зооветеринарний інститут за фахом «зооінженер». У 1991 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Приватні форми власності в лісостепах і гірській зоні України».

Пройшов трудовий шлях від бригадира радгоспу, заступника голови райвиконкому - до заступника голови ДАК «Хліб України» та заступника генерального директора Національної асоціації «Укрзернопродукт».

З 2001 по 2002 рік - віце-президент українсько-американського ТОВ «Рейлін-Консалтинг».

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Микола 17.02.2015, 12:32
Громада погодиться з рішенням Президента, якщо на цю посаду прийде молода людина, можна і без досвіду, але патріот України, не злодійських намірів, чесна і справедлива. А досвід здобуде на місці. Навіщо пхати дальше партократа тай ще чужого, хіба що квартири ще однієї потрібно? Їх у Верховній Раді хватає...
Скарга
0 #1 оля 16.02.2015, 21:22
ну чому у нас губернатори або гуцули або бойки?? хіба своїх подолян немає!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ