Читайте нас в соціальних мережах

Безграмотні помічники Кайди ще досі не можуть змиритися з поразкою бердянського «зайди». ФОТОФАКТ

Вівторок, 03 лютого 2015 09:25
Помічники екс-нардепа від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олексія Кайди нашвидкуруч відновили табличку на приймальні, зірвану одразу після минулорічних парламентських виборів.

 До того ж, у самому тексті інформативної вивіски помічники допустили граматичну помилку. Звичайні перехожі навіть виправили цю погрішність «вартових» всього українського.

Нагадаємо, що приймальня екс-народного депутат Кайди базувалася у колишньому готелі «Україна», що у самісінькому центрі Тернополя. Міська рада комунальні приміщення нардепам надає у безоплатне користування. Можливо, з цим і пов'язаний той факт, що великий кабінет в офісному центрі продовжує бути приймальнею вже неіснуючого парламентаря.

Ще відомо, що це не єдине приміщення, яке Олексій Кайда висмикнув з комунальної власності у безоплатне користування. Цілих два великих кабінети з балконом і з виглядом на Театральний майдан міська рада виділила так-званій громадській організації «Федерація біатлону Тернопільської області», яку і очолює уродженець Бердянська Запорізької області. Зрозуміло, що за користування таке утворення нічого не платить. Ну особливої бурхливої діяльності за ними також не спостерігається.

Варто додати, що президент «Федерації біатлону Тернопільської області», при абсолютній владі «Свободи» на теренах Тернопілля протягом більшості минулого року, не зумів довести до кінця справу з розбазарюванням навчально-тренувальної біатлонної бази у Підгородньому. Після програшу «зайда» Кайда одразу втік з Тернополя у Київ, де береже свою дружину-замміністра Олену Підгрушну від зазіхань інших кавалерів. 

Image00004

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ