Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

Чиновник-регіонал з Тернопільського району уник сміттєвої люстрації. ФОТОРЕПОРТАЖ

Середа, 14 січня 2015 12:53
Сьогодні громадським активістам та жителям села Довжанка не вдалося люстурувати чиновника-регіонала, начальника управління юстиції у Тернопільському районі Михайла Нацюка.

 Його попередили завчасу і він просто не прийшов на своє робоче місце.

З самого ранку по вулиці Київській під стінами адмінбудівлі, у якій перебувають ряд держ- та комунальних установ, зібралися кілька десятків чоловіків. Більшість з них були у балаклавах, або з закритими обличчями. З собою активісти притягли сміттєвий бак. На чолі колони були громадський діяч Юрій Гуменюк та помічник «радикала» Олега Ляшка Богдан Рева. Вони прийшли поспілкуватися зі згаданим Михайлом Нацюком.

На стіни одразу наклеїли великі копії облікової карти Партії Регіонів, виданої на ім’я Михайла Нацюка.

У робочому кабінеті його не було. Присутня там працівниця пояснила, що її начальник пішов по справах. Хоча протягом наступної години він так і не з’явився.

Натомість громадські активісти та жителі Довжанки повідомили, що Михайло Нацюк, окрім членства у Партії регіонів та роботи на керівних посадах за режиму Януковича, має за собою ряд кримінальних порушень, розграбовування майна громади, побиття людей, перешкоджання обробітку землі, тощо.

Зокрема, очолюване батьком Михайла Нацюка сільськогосподарське підприємство незаконно та усупереч волі громади приватизувало у Довжанці будівлю сільської ради, гуртожиток для працівників, водогін, який постачає школу, колись процвітаючий тваринний комлепс та ще багато іншого.

Та це було сказано лише поодиноким працівникам управління юстиції. У стінах адмінбудівлі на Київській у той час не було жодного керівника. Про те, що напередодні відбувся «витік» інформації, свідчила присутність з самого ранку близько десяти міліціонерів у формі та цивільному. Пізніше до них приєдналося щонайменше ще десяток колег. Приїхали і озброєні «калашами» представники Державної служби охорони.   

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+8 #1 Наталя 14.01.2015, 13:39
Хіба ж це люстрація? ЦЕ Ж БАНДИТИЗМ!!!!!! ! Шановні "люстратори" якщо ви дійсно хочете її робити, то робіть законним чином, а не хлопці в балаклавах, з закритими обличчями приходять до кабінетів і кажуть " МИ ВІД ІМЕНІ ГРОМАДИ ДІЄМО" скручують людей, обливають зеленкою, саджають в сміттєві баки і т.д.,а місцева громада хоч повідомлена кого і коли ви хочете люструвати? ЦЕ ВСЕ ЩО ВИ РОБИТЕ - ГАНЬБА А НЕ ЛЮСТРАЦІЯ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !! не розумію на що дивлянься внутрішні органи. Вас би на передову на схід!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ