Читайте нас в соціальних мережах

Нардеп з Тернопільщини хоче, щоб кожен українець мав по стволу

Вівторок, 30 грудня 2014 14:08
Народний депутат з Тернопільщини Олег Барна каже, що Верховній Раді потрібно негайно приймати закон про доступ громадян до короткоствольної зброї. 

За словами члена депутатської фракції партії "Блок Петра Порошенка", члена комітету ВР з питань запобігання та протидії корупції, зброя в руках кожного громадянина стане символом демократії та правопорядку (особливо в час корумпованості, ненадійності і продажності правоохоронної системи), стане фактором саме стримування агресії (а не її поширення, стимулювання).

- ...Тоді злочинці, котрі давно мають зброю, будуть не такі наглі і зухвалі, знаючи, що в їх потенційної жертви може бути ще кращий ствол, - пише на своїй сторінці в мережі "Фейсбук" Олег Барна. - І якби ми мали ці стволи у грудні минулого року, то не було б цього кривавого Майдану, не було б давно Януковича і не було б ноги супостата москаля на нашій землі. 

Підтримує позицію земляка і екс-нардеп Михайло Апостол, який також вважає, що закон цей мали б давно прийняти:

- З найдавніших часів зброю не давали тільки рабам і божевільним. До тих пір поки народ не матиме зброї, доти це буде нація рабів і менталітет буде рабський, - прокоментував він допис Барни.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар