Читайте нас в соціальних мережах

«Прийняття змін до Конституції підіграло американцям у геополітичній боротьбі між США та Росією» - очільник Тернопільської «За життя» Олександр Кравчук

Понеділок, 11 лютого 2019 18:37
Минулого тижня Верховна Рада у другому читанні проголосувала за «євроатлантичні» зміни до Конституції України.
 
Проект закону №9037 про внесення змін до Конституції України щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства в Європейському Союзі та НАТО підтримали 334 народних депутата. Та, на думку очільника Тернопільського обласного осередку політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Олександра Кравчука, всезагальна феєрія від прийнятого рішення, яку зараз спеціально пропагують провладники, не дає можливості українцям побачити реальний стан речей.  
 
Так, політика переконаний, що прийняття «євроатлантичних» змін до Конституції – черговий прояв підлабузництва до американців. Більше того, подібні конституційні правки насправді вигідні не для України, а для ЄС та США, які зможуть вдало скористатися ними.
 
- По-перше, варто зазначити, що жодна країна у світі в своїй конституції не прописує подібних речей. Адже це – повний абсурд. Немає такої держави, яка б у своєму головному документів свідомо та добровільно закріплювала гарантії та зобов’язання перед іншою країною чи низкою країн. Це буквально є кроком не до незалежності. Цими змінами зможуть дуже хитро та вдало маніпулювати ззовні. По-друге, проголосований законопроект – чергове підлабузництво насамперед до американців. Ми в Конституції прописуємо такі правки не для себе, не для свого народу чи країни, а показуємо ними наскільки сильними проамериканськими фанатиками ми є. Влада, приймаючи такі рішення, діє виключно в інтересах інших країн. Якщо так, просто можна забути про нас як про державу, і тоді, на мою думку, варто у кожному українському паспорті, де вказана прописка, ставити ще один штамп – «Хочу вступ до НАТО», - іронізує Олександр Кравчук.
 
Лідер Тернопільської «Опозиційної платформи – За життя» також звернув увагу на те, що теперішня влада скаче під дудку ЄС, НАТО та МВФ, зв’язуючи собі руки новими зобов’язаннями перед світом; черговими кредитами тощо. За словами керманича партійного осередку, в таких умовах неможливо розбудовувати свою економіку та здорові, вигідні для України комерційні відносини з іншими державами.
 
- Ми наосліп скачемо під дудку американців, європейців. Приймаємо рішення, від яких країна знову стає залежною від впливу інших держав. Через економічний крах в Україні, наша чинна влада бере черговий кредит в МВФ і за ці ж гроші купує військову техніку, оснащення. І при цьому всьому, що видається найабсурднішим, не хоче розбудовувати армію за стандартами НАТО. Давайте краще розбудуємо свою промисловість, машинобудування, давайте ми почнемо виготовляти власну зброю для української армії, замість того, аби на нас двічі наживались. Адже спочатку ми беремо у них гроші, а потім за ці ж кошти купуємо у них зброю за ринковими цінами із відсотком. Виходить так, що вони заробляють, а ми і далі їм винні. Ось як насправді потрібно жити і працювати в інтересах країни. Бо у нас в кінцевому підсумку половину державного бюджету йде на повернення боргів- обурюється Олександр Кравчук.
 
Також очільник «За життя» на Тернопільщині наголосив й на тому, що зміни до Конституції України стали вигідними для США, оскільки наблизила їх до кордону з Росією.
 
- Прийняття змін до Конституції підіграло американцям у геополітичній боротьбі між США та Росією. Насправді, затвердивши правки до Конституції, наша влада зробила американцям величезну послугу та наблизила їх до своєї мрії. Адже насправді, коштом життів українських солдат, пролитою українською кров’ю на наших українських землях, триває геополітична боротьба між Америкою та Росією. І американці, не беручи до уваги навіть європейців, нас просто використовують. Їхня основна мета – поставити свої війська на українсько-російському кордоні, тобто мати свій власний кордон з РФ. Саме тому, щоб унеможливити використання України в задоволенні інтересів інших держав, щоб перетворити нашу країну на дійсно незалежну, непереможну і могутню, потрібно зробити її позаблоковою і йти своїм власним шляхом розвитку. Таку позицію займає наша політична сила, таку концепцію пропонує наш єдиний кандидат у Президенти – Юрій Бойко. Давайте перетворимо Україну на «Швейцарію східної Європи», яка співпрацюватиме з різними світовими державами виключно в своїх власних інтересах, яка буде позаблоковою і з якою будуть рахуватися інші країни. Разом ми зможемо цього досягти, разом ми розбудуємо її! - наголосив Олександр Кравчук.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ