Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопільській міській раді немає ані вибухівки, ані депутатів: засідання сесії знову перенесли

П'ятниця, 12 травня 2017 12:58
Станом на 12:00 розмінування Тернопільської міської ради закінчилося.

Правоохоронці не знайшли в адмінбудівлі жодних заборонених предметів та дозволили депутатам зайти у середину. Однак очільник міста Сергій Надал повідомив, що сесію ТМР перенесено на невизначений період.

«Починаючи з 9:00 в приміщення міської ради нікого не пускали, тут працювали правоохоронці оскільки було повідомлення про замінування та підпал будівлі.

Була пропозиція провести сесію на вулиці, але закон передбачає проведення подібних заходів лише у стінах міської ради. Реєстрація депутатів відбувається лише за допомогою електронної системи «Віче». Інша форма реєстрації можлива лише тоді, коли система не працює.

На вимогу тернополян ми все ж спробували провести реєстрацію депутатів на вулиці. Проте зареєструвалося не більше 15 чоловік. Натомість для проведення сесії необхідно мінімум 22 депутати.

Відтак у зв’язку із замінуванням та відсутності кворуму було прийнято рішення перенести сесію на невизначений період», - зазначив Сергій Надал.

Зі слів очільника Тернополя, одним із головних питань, яке виносилося на чергову сесію Тернопільської міської ради, було закріплення 84 гектарів землі у напрямку Львівської траси для розподілу її між учасниками АТО. Адже наразі у черзі на отримання земельних ділянок перебувають понад 1400 тернополян-учасників АТО. Важливим рішення було внесення змін у програму фізичної культури та спорту, а також розгляд сотень інших господарських питань, які стосуються буденних проблем тернополян.

Нагадаємо, ранок 12 травня у Тернополі розпочався дуже «гаряче». Невідомі, зателефонувавши в чергову частину ГУНП, повідомили, що планують підпалити одразу два приміщення.анок 12 травня у Тернополі розпочався дуже «гаряче». Невідомі, зателефонувавши в чергову частину ГУНП, повідомили, що планують підпалити одразу два приміщення. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ