Читайте нас в соціальних мережах

Завтра у Тернополі лідери «УКРОПу» презентуватимуть свою партійну Конституцію

Середа, 03 серпня 2016 12:05
Політична Партія «Українське об’єднання патріотів –УКРОП» розпочинає публічне обговорення нової редакції Статуту Партії.

Нова редакція статуту спрямована на підвищення ролі простих партійців та первинних осередків.

«Основні новації статуту спрямовані на демократизацію УКРОПу, запровадження дієвих соціальних ліфтів та процедур, які унеможливлять узурпацію влади в партії, - зазаначив голова Тернопільської обласної організації «УКРОПу» Андрій Цибульський. - Прописані нові прозорі процедури прийому в партію та виключення з неї. Пропонується запровадити внутрішньопартійні праймеріз.»

У Тернополі презентація відбудеться завтра, 4 серпня, у приміщенні конференц-залу готелю «Тернопіль». Початок події о 16-ій годині.    

Участь в презентації візьмуть народні депутати України, члени Політичної ради Партії.

Організатори запрошують членів Партії та прихильників до участі у  обговоренні партійної Конституції.

Варто додати, що «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» відкрито обговорює новий Статут партії у всіх регіонах країни.

«У лавах УКРОПу повинні бути активні громадяни, які можуть згуртувати навколо себе діючі команди, спільно вирішувати проблеми на місцях, безумовно, за підтримки Києва», - заявив голова політради УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко. За його словами, проект документу передбачає запуск дієвих соціальних ліфтів, формування кадрового резерву, введення інституту симпатиків партії, а також проведення праймеріз за участі прихильників політсили.

«УКРОП – одна з базових партій, яка у майбутньому може цементувати український політикум і стати серйозною парламентською силою», - додав Тарас Батенко. Нардеп також зазначив, що у проекті нового Статуту детально прописані процедури, які унеможливлять узурпацію влади всередині партії, зокрема, через вотум недовіри. Окрім того, у програмному документі прописані нові прозорі процедури прийому до партії та виключення з неї.

Документ, розроблений юристами спільно з робочою групою на підставі аналізу програм провідних європейських партій.

Затвердження нового Статуту має відбутися на початку вересня під час 9-го з'їзду партії УКРОП після проведення консультацій у всіх регіонах країни.

UKROP

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ