Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський депутат від «Народного фронту» – найдисциплінованіший у Комітеті парламенту?

Понеділок, 27 червня 2016 13:08
Найпопулярнішим у тернопільських нардепів цієї каденції є Комітет з питань податкової і митної політики Верховної Ради.

Туди ввійшли аж три обранці з Тернопільщини: депутат від «Народного фронту» Роман Заставний, від «Блоку Петра Порошенка» Тарас Юрик та від «Свободи» Михайло Головко.

Днями податковий портал TaxLink визначив найбільш надійних і дисциплінованих членів Комітету з питань податкової та митної політики. В оцінці обранців враховували такі критерії: кількість виконаних і невиконаних обіцянок, рівень відповідальності, відвідуваність засідань та подані законопроекти. В загальному результаті кращим із числа тернопільських обранців визнали представника «Народного фронту» Романа Заставного, який посів 6-ту позицію з 32-х членів Комітету. Високого результату Заставному вдалося досягнути завдяки 4-й сходинці в шкалі нардепів із найбільшою кількістю виконаних обіцянок, 3-му місцю – за рівнем відповідальності та активності у парламенті, куди враховували вміння чітко висловити свою думку та до кінця її відстоювати під час голосування.

За матеріалами: http://taxlink.ua/ua/news/top-10-nadijnih-deputativ-komitetu-z-pitan-podatkovoi-i-mitnoi-politiki-za-rezultatami-roboti-infografika.htm

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ